Alle recreatieve activiteiten in de buurt

Ter plaatse:

Village vacances Auvergne, Lac de Menet - Les loisirs
  • + Een gratis kinderclub, geopend van zondag tot vrijdag (juli en augustus) voor kinderen van 5 tot 12 jaar, onder begeleiding van gediplomeerde begeleiders. Zo kunnen uw kinderen kennismaken met andere kinderen en samen spelen tijdens de ludieke activiteiten.
  • + Een recreatiezaal ideaal gelegen tegenover het meer met een prachtig groot terras. Hier wordt iedere zondagmiddag (tijdens de schoolvakanties) een welkomstborrel gehouden, en vindt u hier een hoek met leeswerk en gezelschapsspellen, en een snackbar. Uitstapjes en avonden voor het gezin worden georganiseerd in het hoogseizoen, karaoké, bezoek aan de boerderij, kaasmakerij, proeverij van streekproducten, avondje verhalen en legendes uit de Cantal... U zal onvergetelijke momenten beleven.
  • + Het vakantiedorp «Village Vacances» ligt tegenover het meer van Menet, een natuurlijk meer met een oppervlak van 14 hectares. Het koninkrijk van visliefhebbers: Hier kan snoek, baars, snoekbaars, forel en karper gevist worden. We hebben ook vele beschermde rivieren om te vissen.
  • + Menet: ontdek dit charmante dorpje met zijn prachtige stenen huizen, de oude fontein, de romaanse kerk uit de 12de eeuw, de ovens, het kruis en de wasplaatsen. Het hele jaar door organiseren het dorp en de verenigingen vele evenementen (symposium, muzikale nachten, soepwedstrijden, rommelmarkten...)
  • Vele vertrekpunten voor een heerlijk tochtje vanuit het Vakantiedorp «Village Vacances», Menet of de omliggende plaatsjes.

In de omgeving:

Village vacances Auvergne, Lac de Menet - recreatie