4-sterren camping in Cantal, Auvergne

Welkom in de Auvergne, op onze 4-sterren camping in de Cantal aan de rand van het meer tussen de Puy de Sancy en de Monts du Cantal. In de Village Vacances du Lac de Menet ligt onze camping in de Auvergne aan de oever van het meer van Menet, ideaal voor het ontdekken van dit typische dorp in de Auvergne, dat sinds eind 2017 geklasseerd is als "Petites Cités de Caractère".

De camping is ook ideaal gelegen in het Regionale Natuurpark van de Vulkanen van de Auvergne.

4-sterrencamping in de Auvergne met overdekt zwembad. Onze 4-sterrencamping in de Auvergne beschikt over een verwarmd overdekt zwembad met peuterbad, en is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Bovendien beschikt de camping over een stadspark waar u kunt genieten van diverse sportactiviteiten.

De camping ligt aan de voet van de grootste vulkaan van de Auvergne: Puy Mary. Het vakantiedorp aan het meer van Menet bestaat uit 14 chalets die allemaal uitkijken op het natuurlijke meer van Menet, en kampeerplaatsen. (caravan, tent, kampeerauto)

De gîtes zijn geopend van februari tot half november, en onze ruime en originele chalets zijn in 2013 gerenoveerd.

In een ongerepte omgeving van het Centraal Massief, vlakbij Puy Mary (Grand site de France), Salers, Le Lioran, Super Besse, het Massif du Sancy, kom vakantie vieren met uw gezin, uw partner of uw vrienden.

In het hart van het Vulkanenpark van de Auvergne kunt u energie tanken op onze camping in de Cantal, in een ontspannende omgeving aan de rand van een 14 hectare groot natuurlijk meer.

Verhuur van chalets en campingplaatsen voor vakanties in de Auvergne.

Reserveer uw huurchalet of gîte op onze camping in de Auvergne Cantal. Er zijn er 14. Ze zullen u verrassen door hun natuurvriendelijke inrichting, hun topuitrusting (gratis WIFI, televisie, pelletkachel...) en hun comfort: 60m² leefruimte met een terras van ongeveer 40m². Een adembenemend uitzicht vanuit alle chalets over het meer en de vulkanen van de Auvergne. U kunt ook kiezen voor een kampeerplaats, voor uw tent, caravan of camper, op ons natuurkampeerterrein in de Cantal waar wij staanplaatsen met ruimte aanbieden.

Ontdek hieronder ons aanbod van huuraccommodaties, met onze huurchalets:

Elk chalet biedt plaats aan 1 tot 6 personen: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een kinderkamer met 3 bedden van 90x190 en een slaapbank in de woonkamer van 140x190.

Met hun 4-sterrencamping in de Auvergne heten Chrystel en David u welkom in deze prachtige omgeving, en zij zullen u graag helpen om de rijkdommen van deze prachtige streek te ontdekken.Deze website is tot stand gekomen met de financiële hulp van ARDTA.

Auvergne, la région juste et grande