Visvangst

Voor een visser , de ultieme droom op vakantie is naar de accommodatie omringd door een rivier of meer te vinden. Het resort van Lake Menet biedt buitengewone prestaties. Negen vlammende chalets met alle comfort . Een mooie site gewijd aan de visserij diensten . Hier is wat je nodig hebt voor cosi vakantie gewijd aan rust en vissen.

    Menet Lake : Gelegen in een vallei en wordt gedomineerd door de Puy de Menoyre , dit natuurlijke meer van glaciale oorsprong baadt de stad Menet en geeft het een unieke charme . Groot 14 hectare , het is een belangrijke locatie voor de flora en fauna , in het bijzonder let op de aanwezigheid van een oude water nog steeds geconsumeerd groente in Azië : " . Het water kastanje " De banken zijn de thuisbasis van grote rietvelden en veel omgevallen bomen in het water waarmee het water levende roofdieren om een hol te vinden. Baars , snoekbaars , snoek en boven zijn aanwezig in deze gebieden waar er ook majestueuze karper en een hoge dichtheid van witte vis . Deze rijkdom , gecombineerd met unieke en charmante Lake Resort zijn de ideale plek om te verblijven of een visreis .

Menet Lake is open voor het vissen het hele jaar. Het is een prive-meer .

Visserij kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar bij de bar / tabac Ludo 's : De dag € 5 , € 10 per week , veertien dagen € 15 en € 8 weekend. Elke kaart geeft u recht op 3 regels .

    Als forel vissen mist u , geen probleem : Sumene ( 1ste categorie ) loopt een paar honderd meter . Het nemen van de auto , ga je naar de Grote Rhue , Veronne , Little Rhue zien zelfs de Dordogne en haar opnemen vangsten .